La zebra

_

Aquesta fotografia va ser una  de les primeres que vaig realitzar amb l´extraordinari objectiu Canon 100 Macro L IS. Era una tarda de primavera i vaig sortir pels voltants de casa amb la càmera al coll a provar el nou objectiu. En molta poca estona ja em vaig veure sorprès per aquest magnífic exemplar de papallona zebrada (Iphiclides podalirius), que va començar a passejar-se pel meu costat i sense donar-me temps per reaccionar vaig veure com s´allunyava.

Amb això què, més endavant  es va aturar a uns arbustos que hi havia a la vora del camí però aleshores ja portava la càmera preparada, ben agafada a la mà i amb el fantàstic estabilitzador òptic connectat. Em vaig anar apropant de mica en mica i ja a certa proximitat anava fotografiant-la per si marxava de cop i volta i poder haver-la capturat.

Finalment, em vaig poder acostar prou i aconseguir aquesta imatge  amb el temps suficient per a poder exposar en manual ,com faig gairebé sempre, i anar veient els enquadraments a la pantalla de la càmera. Val a dir que de l´original vaig fer un petit retall al processat per aconseguir aquest enquadrament final.

Així que aquesta fotografia va ser “al vol” com aquell qui diu, però la trobo prou atractiva tant per l´enquadrament com pels colors de la papallona i el desenfoc del fons. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s