Textures i ombres al desert

Bárdenas Reales -saturació_web

A la Setmana Santa d´aquest any 2015 vaig tenir l´oportunitat de visitar el desert del  Parc Natural de las “Bárdenas Reales” declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Està situat al sud de Navarra i una de les portes d´entrada és el poble d´Arguedas, que és per on jo vaig accedir.

Malauradament, tenia molt poc temps per a poder visitar el lloc i realitzar algunes fotografies perquè vaig arribar al Parc a la tarda i només disposava d´una hora aproximadament per a veure´l, però per sort, és pot accedir amb el vehicle particular. Sentia molta curiositat en poder veure “in situ” el Monument Natural de Castildetierra i fotografiar-lo i, fins i tot, em va donar temps a  poder fotografiar altres zones del Parc.

De totes les fotografies fetes aquesta és la que més m´agrada. Com és veu feia un dia radiant i no hi havia cap núvol, així que, incloure molt de cel no tenia gaire sentit. A l´utilitzar el tres peus, li vaig donar un punt de vista baix per incloure el relleu en primer plà i ressaltar la “torre” com a motiu principal de la imatge. Tot i utilitzar un filtre polaritzador per donar més contrast al cel, a la part esquerra de la imatge hi havia més intensitat de llum que a la part dreta. Per contrarestar aquest efecte he aplicat en el processat un filtre graduat en aquella part i també he donat una mica d´intensitat per donar més “vida” als colors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s